Gumijavítás

GumicsereIgen kedvező áron tudjuk beszerezni a Magyarországon elérhető gumiabroncsok széles választékát.

Vállaljuk gépjárművek gumiabroncsainak teljes körű szervizelését.

Téli, nyári gumiabroncsok értékesítése: vásárlóink minden igényét kielégítő termékválaszték.

Centrírozás, gépi gumiszerelés.

Könnyűfém felni ill. acéltárcsák javítása, görgőzése, hidraulikus préssel való javítása.

HAVARIA, helyszínen rendkívüli segítségnyújtás sürgos esetekben, Debrecen vonzáskörzetében, a fenti mobilszámon.

Árainkról a fenti elérhetőségeinken tájékozódhat.

Gumiszerviz nyitvatartás:

Hétfő – Péntek: 7-17 óra
Szombat-Vasárnap: zárva

Gumis ár aréna

Gumijavítás profi módon

Sokszor nem is gondolnánk, hogy milyen veszélyes lehet, ha autónkon sérült vagy régi, elhasználódott gumiabroncs van. Nem ajánlott így közlekedni, hiszen nem csak önmagunkra jelent veszélyt, de utastársainkra is. Rengeteg baleset okozója a defekt, ami miatt irányíthatatlanná válik a gépjármű. Fontos ezért rendszeresen szakemberre bízni az autónk gumiabroncsait, hogy ne fordulhasson elő ilyesmi. Ezzel védhetjük személygépkocsinkat is, hiszen a megfelelően centrírozott kerék hozzájárul futóműve hosszabb élettartamához.

Elavult a gumiabroncs járművén? Egy idő után már nem lehet javítani, hiszen elhasználódnak. Ilyenkor új vásárlására lehet szükség. Nálunk minden évszaknak megfelelően választhat abroncsot.

Nemcsak a biztonságunk miatt lényeges, hogy a gumik jó állapotban legyenek, de egy műszaki vizsga alkalmával is kitétel. Ha a munkájára igényes szervizben javíttatja meg gumiabroncsait, akkor bátran elviheti autóját vizsgára. Nem kell attól tartania, hogy nem megy át.

Amiért érdemes minket választani:

Keressen minket bizalommal.

 

Gumiszerelés évszaknak megfelelően

Téli gumiSokszor hangsúlyozzák, hogy fontos mindig az évszaknak megfelelő gumiabroncsot használnunk. Alapvetően a téli és nyári gumik között négy fontos különbség van, amely indokolttá teszi a helyes használatot.
Az első szembetűnő dolog az abroncsok mintázata. A téli változatoké speciálisan kialakított mintával rendelkezik, melynek köszönhetően az autó képes kapcsolatot biztosítani az úttal.
A második különbség, hogy a nyári gumik szélesebbek, míg a téliek keskenyebbek. Ennek az oka, hogy a keskenyebb, vagyis kisebb felületre összpontosuló erő, amit a motor kifejt, jobban tud érvényesülni.
A harmadik eltérés az anyagösszetételben van, más a gumikeverék. A nyári gumik anyaga a hideg hatására rideggé válik, míg a téli abroncsok összetételüknek köszönhetően rugalmasak maradnak. Ez indokolja azt is, hogy nyáron nem célszerű téli abronccsal közlekedni, mivel a lágyság miatt hamar elkopnak.
A negyedik lényeges differencia a magasságban van. A téli változatok magasabbak, mint a nyáriak, ezzel magasabbra kerül a jármű súlypontja, amely a nagy hóban előnyös tulajdonság.

 

Kapcsolat