Futóműbeállítás

Futóműbeállítás és AutószervízVállaljuk a futómű felfüggesztés teljes körű javítását és beszabályozását. A munka végeztével diagnosztikai lapot adunk a beállításról, amely jól mutatja a hibás és a megfelelő értékeket. A futómű torzulásait is fel tudjuk mérni.

A futóműbeállítás debreceni szervizünkben munkanapokon és szombaton történik.

A futóműbeállítás jelentősége

A futóműbeállítás a gépkocsi helyes kerékpozícióinak és kormányzási geometriájának a megteremtése. A tervezők elméleti számításokkal és mérésekkel meghatározzák a gépkocsi futóműgeometriáját, számos méret és szöghelyzet értékét. Alkatrészcserék vagy deformációk, sérülések után a méretek és szöghelyzetek ellenőrzése, újra beállítása a futóműbeállítás. A futóműbeállítás általában csak a gyárilag állítható értékek módosítására terjed ki, különleges esetekben (ütközést követően) szükséges lehet a nem állítható értékek módosítására is. Általában 10-20 ezer km megtétele után szükséges a futóműgeometria valamennyi jellemzőjét ellenőrizni, illetve beállítani.

A futóműbeállításról pár szóban

A biztonságos autózásnak rengeteg feltétele van. Először is szükséges a biztonságos vezetés, hiszen sajnos nagyon sok esetben ennek hiánya okozza a baleseteket. Emellett az autó folyamatos karbantartására is oda kell figyelni. Ezekre érdemes különös hangsúlyt fektetni, hiszen csak így lehet hatékonyan csökkenteni a közúti balesetek kockázatát.

A futómű jó beállítása azért fontos, mert a futómű felel az autó megfelelő kormányozhatóságáért, ennek fényében könnyű belátni, hogy mekkora szerepe van a biztonságos autózásban. Vannak olyan jellegzetes tünetek, melyek a futómű valamilyen meghibásodását jelzik, ezáltal szükségessé téve a futóműbeállítást. Ezek közül kiemelnénk párat:

Amennyiben a felsorolt tünetek bármelyikét észleli autóján, azonnal forduljon szakemberhez! Cégünk vállalja a futóműbeállítást, munkánkkal garantáltan elégedett lesz!

Futóműbeállítás nyitvatartás:

Hétfő – péntek: 7-17 óra

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5.
Telefon/fax: 52/423-046, 30/337-3605


 

Személyautó és kamion alkatrész bolt

foto1 - AutósboltMinden Magyarországon forgalomban levő személygépkocsikhoz és kishaszongépjárművekhez, kamionokhoz az általánosan kopó gyári és utángyártott alkatrészek széles skáláját beszerezzük Önnek. Amennyiben a raktárkészleten nem található a kívánt alkatrész, beszerzését gyors futamidővel megoldjuk. Az alkatrészeken kívül foglalkozunk különböző felszerelési, kiegészítő cikkek értékesítésével, és az autó ápolásához, szépítéséhez, karbantartásához szükséges cikkekkel is.

Szervizeknek,viszonteladóknak vásárlástól függően 10-25%-os kedvezményt biztosítunk kiskereskedelmi árainkból.

Árajánlatkérésével, érdeklődésével forduljon hozzánk bizalommal!

Telefon: 52/ 423-838,
Mobil: 06-70/320-8916, 06-70/320-8917

E-mail címünk: truckcity@gmail.com

Személy, teher és motorkerékpár akksik verhetetlen áron! Kérjen árajánlatot!

Alkatrész? Van itt minden!

Szüksége lenne egy autó- vagy kamion alkatrészre, de nem találja sehol a megfelelő terméket? Nincs ideje órákat az utánajárással tölteni?

Nem lesz többé gondja rá!

Spóroljon időt és bízza ránk az autó- és kamion alkatrészek beszerzését! Az autóalkatrészek terén kevésbé jártas ember számára nehéz kiigazodni a különböző termékek, márkák között. Inkább hagyja a döntést a profikra, akik sokkal felkészültebbek, kérje tanácsunkat és mi segítünk eldönteni, hogyan jár a legjobban. Ha minket választ, pénzt spórolhat. Nem mindegy, hogy eredeti vagy utángyártott eszközt szerez be, mint ahogy az sem egyszerű döntés, hogy milyen típusú autóba milyen márkájú alkatrészt szerel be. Kérje ki tapasztalt munkatársaink véleményét.

Egyéb szolgáltatásaink:

• Műszaki vizsgáztatás
• Eredet vizsgálat
• Gumijavítás
• Futóműbeállítás
• Autósmosás, kozmetika

Ha elege van a fáradozásból, jöjjön el hozzánk, itt megtalál minden autó- és kamion alkatrészt, amire szüksége lehet! Árajánlatkérésével, érdeklődésével forduljon hozzánk bizalommal!

Kapcsolat