Autó- és tehergépkocsi mosás

Mosás előtt egyedülálló módon minden esetben nagynyomású kézi előmosást végzünk és a gumiszőnyegek mosása illetve az ajtófalc tisztítása is alapszolgáltatás nálunk.

Külső mosás
Az autót nagynyomású mosóberendezéssel megtisztítjuk a durva szennyeződéstol, majd kézi mosás esetén samponos szivaccsal átmossuk. Ezután az autót tiszta vízzel leöblítjük, kérésre védöviaszt hordunk fel a felületre és szárazra töröljük, beleértve, az ajtók, csomagtartók peremét (falcokat) és a küszöböket.

Gépi mosás esetén négyféle mosóprogramot kínálunk.

Belső tisztítás
Az autóban a padlót, a csomagtartót, a textil szőnyegeket és az üléseket kiporszívózzuk, a gumiszőnyegeket lemossuk. Ezután az ablakokat is megtisztítjuk. A műanyag felületekről, apró illesztésekből a port eltávolítjuk.

Kárpit tisztítás
Belső tér száraz porszívózásával kezdjük a műveletet, hogy a durvább szennyeződések eltűnjenek. Amennyiben szükséges (szennyezettség függvénye, tulajdonos kívánsága) az autóban lévő üléseket szakszerűen kiszereljük, az üléskárpitot is kitisztítjuk.

Motormosás
Vegyszeres permetezés után alaposan leborotváljuk a motorteret ügyelve az elektronikára, riasztóberendezésre. Kézzel átmossuk a motort, motorháztetőt, motorteret. Leöblítjük, majd szárazra töröljük.

Waxolás
Az autó tisztára mosása és szárazra törlése után, a lakkozott felületre waxot viszünk fel. Száradás után fényesre polírozzuk. Látványos javulást lehet így elérni kevésbé fényes lakkozású autóknál.

Tehergépkocsi és tartálykocsi mosás, szárítás
Ponyvás és hűtős kamionok, tartálykocsik külső mosása kézzel, raktér tisztítása. Vállaljuk tartályak mosását, gyors szárítását.

Autómosó nyitva tartás:
Hétfő – péntek: 7-17 óra
Szombat-Vasárnap: zárva

Kapcsolat